Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🌱 543 grasmaaiers in 🏬 8 webshops

Robotmaaiers

Vindt u grasmaaien maar een vervelende tijdrovende klus? Dan is een robotmaaier kopen zo gek nog niet. Robot grasmaaiers zijn automatische grasmaaiers die geheel zelfstandig ervoor zorgen dat uw gazon er altijd prachtig bij ligt. Het enige wat u hoeft te doen is uw gazon afbakenen en de robot grasmaaier doet de rest. Grasmaaien was nog nooit zo leuk!

Zelfstandige grasmaaier kopen op Bol.com

Het gemak van een maairobot

Een grasmachinerobot houdt de lengte van het gras in de gaten en maait geheel zelfstandig het te hoog geworden gras. Uw gazon blijft er dankzij een automatische grasmaaier dan ook prachtig uitzien en dat terwijl u ondertussen geniet van het mooie weer of andere tuinklussen uitvoert. In ons menu vindt u onder andere robotmaaiers van Gardena en Wolf Garten die geschikt zijn voor diverse gazonoppervlaktes.

De tuin afbakenen

Voordat de robotmaaier zijn werk kan doen, dient u eerst uw gazon af te bakenen met een begrenzingsdraad zodat de automatische maaier weet binnen welk gebied er gemaaid moet worden. Het is daarbij niet nodig om bomen of andere voorwerpen af te bakenen want dankzij de sensoren weet de robot dat hij om het voorwerp heen moet rijden. Ook veilig in het geval er huisdieren in uw tuin rondlopen. Mocht de robot overigens tegen iets op botsen dan keert de robot direct om. Bij aankoop van de robotmaaier krijgt u een handleiding meegeleverd waarin precies wordt omschreven hoe u het gemakkelijkst de maaier installeert.

🌱 Grasmaaier Expert
Logo