Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🌱 543 grasmaaiers in 🏬 8 webshops

Wolf Garten grasmaaier

Wolf-Garten maakt producten en machines van de hoogste kwaliteit. Hier gaan de meest intensieve onderzoeken en ontwikkelingen aan vooraf. In onze shop vindt u van Wolf-Garten een uitgebreid assortiment. Een Wolf-Garten grasmaaier is er van elk type: onder meer elektrische grasmaaiers en verticuteermachines, maar ook zitmaaiers voor het grotere werk.

Populaire Wolf Garten grasmaaiers op Bol.com

Geschiedenis vol innovatie

Wolf-Garten heeft een lange historie in het ontwikkelen van tuingereedschap. De oorsprong van het bedrijf ligt in de ijzerwarenfabriek van August Wolf, waar diens zoon Gregor in 1927 de trekhak uitvond. In 1958 werd de eerste elektrische grasmaaier door Wolf op de Europese markt gebracht, terwijl in 1975 de meest geluidsarme benzine-grasmaaier van de wereld werd ontwikkeld. Het uitgangspunt van Wolf-Garten is om het werken in de tuin te verlichten en plezierig te maken.

Milieubewust en energiezuinig

Ook tegenwoordig is Wolf-Garten volop bezig met innovatie. In tijden van klimaatveranderingen maakt het zich sterk voor milieuvriendelijke technologieën en producten. Het BluePower programma is aanwezig in de meeste productsegmenten. Onder deze noemer vindt u producten die het milieuaspect hoog in het vaandel hebben staan. Ook in onze shop zijn diverse BluePower-producten aanwezig, vaak herkenbaar aan een blauw element op het rood-gele apparaat.

🌱 Grasmaaier Expert
Logo