Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🌱 543 grasmaaiers in 🏬 8 webshops

McCulloch grasmaaier

De krachtige en hoogwaardige tuinproducten van McCulloch kunnen alle klussen aan, en dat is direct te zien – en te voelen. Daarnaast zijn ze zeer veilig en eenvoudig te bedienen. Innovatie, ergonomisch ontwerp, gebruiksvriendelijkheid, robuuste materialen en krachtige motoren zijn de hoofdingrediënten van het succes van McCulloch-grasmaaiers.

McCulloch grasmaaier kopen bij Bol.com

Geschiedenis

McCulloch heeft een indrukwekkende geschiedenis in het ontwerpen van krachtige en betrouwbare tuinproducten. De eerste stap werd in 1949 genomen bij de lancering van de allereerste handgedragen kettingzaag. Sinds de jaren ’70 richt het merk zich sterk op tuinproducten voor liefhebbers en doe-het-zelvers. Tot op heden blijft McCulloch zich onderscheiden met efficiënte tuinproducten. De kennis en ervaring van de voorbije 60 jaar toont zich in elk product.

Design, technologie en ergonomie

De producten van McCulloch zijn alleen om naar te kijken al de moeite waard. Het streven is om het vermogen van de machine tot uitdrukking te laten komen in het krachtige design. Maar niet alleen het uiterlijk telt, uiteraard. Ook uit de motoren en de beschikbare technologie wordt geprobeerd het maximale te halen. Aan de basis van alle productontwikkelingen bij McCulloch ligt de combinatie van krachtige, betrouwbare motoren met nieuwe technologie. Maar ook aan ergonomie en handige functies wordt ruimschoots aandacht besteed.

🌱 Grasmaaier Expert
Logo