Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🌱 543 grasmaaiers in 🏬 8 webshops

McCulloch M125-97T zitmaaier

De McCulloch M125-97T zitmaaier is een tuintractor van gemiddeld formaat en is uitgevoerd met een krachtige Briggs & Stratton-motor. Dit model is exact hetzelfde als de M125-97TC met als enige verschil dat bij de M125-97TC een opvangbak wordt meegeleverd. Iets wat bij dit model niet het geval is. Met de M125-97T beschikt u over een zitmaaier met zijuitworp die eenvoudig in het gebruik is. Zo kunt u bijvoorbeeld de maaihoogte met behulp van een hendel naast het zitgedeelte instellen op zes verschillende standen tussen de 38 en 102 millimeter. De maaibreedte is 97 centimeter, groot genoeg voor een gazon van circa 2500 vierkante meter. 

Krachtige motor

In deze tuintractor is een krachtige Briggs & Stratton PowerBuilt motor gebouwd met een vermogen van 6 kW. De cilinderinhoud is 344cc. In de brandstoftank van de motor gaat 5,7 liter. Voldoende om een groot stuk gazon mee te maaien. Het bedienen van deze maaier gaat heel eenvoudig met behulp van de pedaal-bediening. Dankzij de hydrostatische transmissie tussen de pedalen heeft u een goede controle over de snelheid en richting van de maaier. De maaier beschikt namelijk over aparte pedalen voor vooruit en achteruit tijden. 

Anti-scalp wieltjes

Om ervoor te zorgen dat uw gazon er prachtig bij ligt, is deze tuintractor uitgevoerd met anti-scalp wielen. Dit zijn kleine wieltjes aan de onderzijde van de machine die voorkomen dat het gazon kan beschadigen tijdens het rijden over oneffen terrein. Dankzij de voorwielen is het mogelijk om zeer krappe bochten te maken en goed te manoeuvreren rondom bomen en andere objecten op het terrein.

Verlichting

De McCulloch M125-97T zitmaaier is aan de voorzijde uitgevoerd met verlichting zodat u ook in het donker uw gazon kunt onderhouden en het gras kunt maaien. Wel zo prettig!

Slangaansluiting voor eenvoudig reinigen

Het is aan te raden om na het grasmaaien de tuintractor te reinigen. Dit om te voorkomen dat er gras aan het maaigedeelte vast blijft plakken en de kwaliteit van de messen achteruit gaat. Met behulp van de universele slangaansluiting die op de zitmaaier is aangebracht is het schoonmaken van het maaidek een fluitje van een cent. Het enige wat u hoeft te doen is de tuinslang aan te sluiten op het koppelstuk, de motor te starten en het maaidek te activeren. Voor het beste resultaat is het verstandig om het schoonmaken van de zitmaaier direct uit te voeren na het grasmaaien.

Eigenschappen

  •  Maaihoogte: 38-102 mm
  •  Maaibreedte: 97 cm
  •  Briggs & Stratton PowerBuilt 6kW motor van 344cc
  •  Geschikt om grote grasvelden mee te maaien
🌱 Grasmaaier Expert
Logo