Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🌱 543 grasmaaiers in 🏬 8 webshops

Gardena Smart Sileno city 500 robotmaaier

Gemak voor in de kleinere tuin

De Gardena Smart Sileno city 500 maait met alle plezier je kleinere stadstuin. De maaier kan 500 vierkante meter en beschikt over een schijf met 3 messen. Wanneer je de robotmaaier thuis ontvangt kun je de begrenzingsdraad uitzetten en de robotmaaier kan beginnen. Je kunt de Smart Sileno instellen met behulp van het display op de maaier, maar ook met de applicatie op de smartphone. Zo kun je instellen wanneer de maaier mag maaien en de gewenste grashoogte.

Specificaties

De grashoogte kun je tussen 20 millimeter en 60 millimeter instellen. Wanneer het gras deze hoogte bereikt heeft, zal de maaier automatisch beginnen. Als je de mulchfunctie aanzet, hoef je zelfs geen gras bijeen te harken. Dit wordt dan zo verpulvert dat het rijkevoedingsstoffen voor de bodem wordt. Een andere opvallende eigenschap van deze Smart Sileno city 500 is dat hij minder dan 60 decibel geluid produceert tijdens het maaien. Je kunt dus in alle rust genieten van de zon in de tuin terwijl hij je gazon maait. 

Wat is er nieuw? 

De update voorziet de SILENO robotmaaiers van een aantal handige nieuwe functies. Dit komt ten goede aan de gezondheid en uitstraling van uw gazon. Door het uitvoeren van de update voegt u de volgende functies en technieken toe aan uw robotmaaier. CorridorCut Dankzij de corridorfunctie worden ook smalle doorgangen tot een breedte van 60 cm tussen twee gazons volledig gemaaid. Ook vormen doodlopende paden of een gazon met een grillige vorm geen enkel probleem. Vorstsensor Bevroren gras maaien kan schadelijk zijn voor het gazon. Als de vorstsensor is geactiveerd, begint de maaier het gras niet te maaien als de temperatuur lager is dan 5 °C. Spot Cutting Deze functie is perfect voor gebieden die minder vaak worden gemaaid, zoals onder een trampoline. Plaats de robotmaaier op deze plek en deze maait het gebied kort door middel van een spiraalvorm. SensorControl De robotmaaier past de maaifrequentie automatisch aan in overeenstemming met de groei van het gazon. Zo wordt er een maaibeurt overgeslagen, bijvoorbeeld als het gras in een warme periode minder groeit of bij (nacht)vorst. Helling De maaier kan nu maaien op hellingen tot 35 procent.

Kenmerken

  • 500 m2
  • Li-Ion batterij
  • 65 minuten oplaadtijd
  • Aanstuurbaar middels applicatie op smartphone
  • Minder dan 60 db geluid
  • 22 cm brede maaistrook

Wat zegt onze expert?

De belangrijkste plus- en minpunten op een rijtje

  • De robotmaaier maakt minder dan 60 decibel geluid, je hebt dus geen last van geluid terwijl jij in de tuin bent
  • Met de mulchfunctie heb je geen restgras en krijgt je tuin extra voeding
  • De automatische maaier heeft een doorgang van 60 centimeter nodig om te kunnen maaien
🌱 Grasmaaier Expert
Logo