Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🌱 543 grasmaaiers in 🏬 8 webshops

Einhell GE-CM 18/30 Li Solo Accu Grasmaaier

De Einhell GE-CM 18/30 Li Solo is een Accu Grasmaaier welke helpt om de tuin netjes te maken. Dankzij het gebruik van een accu is deze grasmaaier bijzonder milieuvriendelijk. Het onbelast toerental van de machine is 3500 toeren per minuut en er word een maaibreedte van 30 cm gegenereerd. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor wat betekend dat er meer vermogen word geleverd en de machine een langere levensduur heeft. Daarnaast hoef je geen versleten koolborstels te vervangen. De behuizing van de grasmaaier is gemaakt van sterk slagvast kunststof. Er is een centrale maaihoogteverstelling welke verstelbaar is in 3 standen (30 – 70 mm). Een inklapbaar handvat maakt ruimtebesparend opbergen mogelijk. Om de grasmaaier makkelijk te kunnen transporteren zit er bovenop de machine een groot transporthandvat. De machine is voorzien van grote wielen om het gazon te ontzien. De opvangbak heeft een inhoud van 25 L. De grasmaaier is aanbevolen voor gazons tot 150 vierkante meter.

Koop de Einhell GE-CM 18/30 Li Solo Accu Grasmaaier op Bol.com

Power-X-Change productlijn

De machine is onderdeel van de Power-X-Change productlijn en werkt op accu. De accu heeft drie handige LED’s, die je een indicatie van de vulstand van de accu geven. De accu is in verschillende mAh verkrijgbaar. De accu is niet bij de machine inbegrepen. Heb je al gereedschap van de Power-X-Change-productlijn, dan kun je dezelfde accu’s en lader gebruiken voor deze Accu grasmaaier. Door de technische mogelijkheden van nu met lithium-ion accu’s heeft ook EINHELL een complete productlijn ontwikkelt waarbij de accu’s onderling uitwisselbaar zijn. Binnen deze Power-X-Change productlijn kunt u dus één en dezelfde accu in verschillende machines gebruiken. Bijvoorbeeld met de accu van de schroefmachine even snel de graskantjes trimmen, zelfs het opladen van USB producten, alles is mogelijk. U kunt vrijwel alle artikelen uit de Power-X-Change productlijn ook als “KIT” versie (inclusief accu & lader) aanschaffen. Als u reeds een Power-X-Change accu heeft zorgt dit er dus voor dat u veel geld kunt besparen. Doordat EINHELL zelf een intelligent accu systeem heeft ontwikkeld, kunt u ook met toekomstige EINHELL machines uw bestaande accu’s blijven gebruiken. Dit scheelt u geld in uw portemonnee. Het opladen van de accu voor deze Accu Grasmaaier verloopt snel, met de Einhell Power-X-Change 18 V lader. De lader zit niet bij de machine inbegrepen.

De belangrijkste specificaties van de machine:

– Accu: 18 V / Li-Ion – Koolborstelloze motor (meer vermogen / langere levensduur) – Onbelast toerental: 3300 t/min – Maaibreedte: 300 mm – Centrale Maaihoogteverstelling: 3 standen (30-70 mm) – Inhoud opvangbak: 25 L – LED indicator batterij capaciteit – Inklapbare duwboom – Behuizing van hoge kwaliteits slagvast kunststof – Wiel diameter voor / achter: 140 / 140 mm – Geschikt voor gazons tot 150 m² – Geleverd exclusief Power-X-Change accu en lader – Deze machine is onderdeel van de Power-X-Change productlijn – 2 jaar fabrieksgarantie

Kenmerken

  • Koolborstelloze motor (meer vermogen/langere levensduur)
  • Onbelast toerental: 3300 t/min
  • LED indicator batterij capaciteit
  • Geschikt voor gazons tot 150 m²
  • 18V/Lithium-Ion
  • Wiel diameter voor/achter: 140/140 mm
  • Centrale maaihoogteverstelling: 3-traps (30-70 mm)

Wat zegt onze expert?

  • Behuizing van hoge kwaliteits slagvast kunststof
  • Inklapbare duwboom
  • Geleverd exclusief Power X-Change accu en lader
🌱 Grasmaaier Expert
Logo