Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🌱 543 grasmaaiers in 🏬 8 webshops

Bosch ARM 32 elektrische grasmaaier

Is het hoog tijd om uw gazon te maaien, maar is uw gazonmaaier aan vervanging toe? Met de Bosch ARM 32 elektrische grasmaaier wordt grasmaaien een eenvoudige klus. Deze maaier is licht van gewicht en compact van formaat, zodat hij gemakkelijk over uw gazon te manoeuvreren is. Daarnaast is hij dankzij het geringe gewicht van 6,8 kilogram ook eenvoudig te transporteren naar de gewenste plek. De ergonomisch ontworpen handgreep zorgt dat hij gemakkelijk te bedienen is. 

Koop de Bosch ARM 32 elektrische grasmaaier online bij Bol.com

Met krachtige Powerdrive-motor

De ARM32 elektrische grasmaaier van Bosch is uitgerust met een krachtige Powerdrive-motor met een vermogen van 1200 watt. Deze zorgt ervoor dat u zelfs bij hoog gras moeiteloos kunt maaien. De maaihoogte is in drie standen verstelbaar van 20 tot 60 millimeter hoog. De maaibreedte van deze gazonmaaier is 32 centimeter. Tijdens het maaien wordt het gemaaide gras opgevangen in de grasopvangbak. Deze heeft een inhoud van 31 liter, dus u hoeft maar weinig tijd te besteden aan het leggen ervan.

Innovatieve graskam

De Bosch ARM 32 is een krachtige elektrische grasmaaier, die uitgerust is met een innovatieve graskam. Deze zorgt ervoor dat ieder grassprietje bij het maaien wordt meegenomen, zodat zelfs de grasranden bij muren, bloembedden en graskanten netjes worden gemaaid. Met deze gazonmaaier heeft u dus een perfect maairesultaat tot aan de rand.

Kenmerken

  • Maaihoogte: 20-60 mm
  • Maaibreedte: 32 mm
  • Met opvangbak van 31l
  • Innovatieve graskam
🌱 Grasmaaier Expert
Logo